Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av dikten "Växelverkan" av Sub rosa, tack!


Gränslandets färger

I gränslandet mellan

ljus och mörker

glädje och sorg

hetta och kyla

finns en spänning

som likt sol genom

regn ger färg till

regnbågen på

himlavalvet.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 494 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-08-15 09:25



Bookmark and Share


  Schizooliza
Den va fin denna. Gillar mycket:)
2013-04-10

  aol
gillas verkligen såvacker bravo
2008-01-06

  Stjärnöga
Så underbart vackert beskrivet!
Den skimrar av alla de färger
du tillskriver regnbågen!
Poetiskt finkänsligt
subtilt och underbart
skrivet!
Jättevacker!

Applåderas!
2007-08-20

  © anakreon VIP
Såg den just - precis så var det!
Carl-Erik
2007-08-17

  coffe
vackert diktat. jordnära/c
2007-08-17

  glittertindra
vackert skrivet om samspel...
2007-08-17

  Maria Zena Viklund
det här var riktigt bra, stor applåd!
2007-08-17

  Night Soul Woman
Åh!Fint skrivet!*applåd*
2007-08-17

  Lena Renman
Mitt emellan ja.. detta spännanade denna spänning :-)
Lena som applåderar till dig som är läsvärd idag
2007-08-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert!
+ och -
bra och dåligt
svart eller vitt...
man kan hålla på hur länge som helst
Fin beskrivning.
2007-08-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Dikten andas harmoni tycker jag. Balans och harmoni - skön läsning!
2007-08-15

    Lindizz
Så himla fint skrivet..
2007-08-15

  Marreb
Ja vad fint!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi