Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke



Gå försiktigt framåt
på de säkra vägarna
Öppna ditt sinne och dina ögon
farorna är många
Leta upp de skyddade platserna
där lugnet finns
Lyssna på dem du möter
de har redan sett vägen dit du går




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 14:09



Bookmark and Share


  Marita Persson
Mycket visdom! Dessa rader ska jag ta med mig, dit jag går. Bra skrivet!
2007-08-16

  * Ammi *
bra, mycket bra omtanke. orden betyder mycket
2007-08-15

    Bodil Sandberg
I omtankens namn...har du präntat dessa enormt fina rader - applåderar!!!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors