Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liv


En gungande saga

Som en gungande saga
i evighetsfrid
är en människas levnad
i rum och i tid

Som en pendel som pendlar
mellan ytterlig gräns
och när den vidrör den ena
så känns det den bränns


Så vinglar sig livet
mellan gränserna två
Mellan rädsla och leda
så länge det gå

Men när pendeln sig saktar
och frid blir till hamn
då upphör det gränser
man själv odlat fram




Fri vers av Mats VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 15:03



Bookmark and Share


    amorfati
jag gillar liknelsen med pendeln. mycket vackert tänkt och skrivet.
2007-09-12

  Joanskij
stillsamt vacker och sann (!)
tyckte särskilt mkt om;

\"Så vinglar sig livet
mellan gränserna två
Mellan rädsla och leda
så länge det gå\"
2007-08-21

    ej medlem längre
Fiiiiiiiiiiiin!!*L*
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP