Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helighet


I affären rakt över gatan
säljer de kopior av den helige ande

I mig finns tvåtusen ord
som inte hittar ut
utan hjälp av det heliga originalet

Så vad hjälper det mig
att kopior står på rad
i ett skyltfönster

när tystnaden är noggrann
som en f d östtysk gränspostering
och vägrar släppa förbi ord
som inte är heliga på riktigt




Fri vers av BTS
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 20:37



Bookmark and Share


  Maud Li
Dina liknelser känns fräscha - jag gillar det här!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BTS