Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

jag vill att du ska vara blind, förutom när du tittar på mig
jag vill att du ska vara döv och stum, förutom när vi pratar med varann

när jag dör vill jag att du tar ditt liv




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-15 21:57



Bookmark and Share


  Obnoxious
Den killar härligt i svartsjukemonstret :)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan