Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man faller för själen, inte kroppen den tar form i.


Hjärtats ärlighet

Hjärtat söker trygghet.
En helt ärlig chans.

Trösten i sin enkelhet,
finns den någonstans?

Människan vill ha ömhet
Men hon ses från avskyns håll.

Säg mig vad är skönhet,
och vad spelar den för roll?

Hjärtat söker trygghet
det vill ha kontroll.

Det äger ingen skönhet,
för det spelar ingen roll.




Fri vers av Jessica91
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 23:06



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Hjärtat söker trygghet
det vill ha kontroll

jag tror snarare att det är hjärnan som vill ha kontroll alias egot, men dikten är fin tycker jag!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91