Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon


Ett andetag
från dig brevé.
Ett hjärtats slag
som får mig le.
För blind är jag
som ej kan se,
att varje dag
går snabbt passé.

-Min morgondag
är du då med?




Fri vers av Jessica91
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91