Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ibland




Jag saknar dig inte


Längre




Bara


när jag sover.



Ibland




Fri vers av Jessica91
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91