Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väldigt dyster text. Men jag lyssnade på musik med sorgliga minnen när jag skrev det här. Det finns inget poetiskt i texten. Jag ville bara lätta på hjärtat. Hellre ser jag att det står på poeter.se än i itt huvud där jag bara ser det om och om igen.


Gråt då. GRÅT!

Det känns som att så mycket
bra har hänt att jag behöver gråta.
Men jag kan inte.
Det finns så mycket att gråta över,
men det går ändå inte.

Du vet den känslan då allt går för bra.
För bra för att vara sant.

Så känner jag nu.

Sliten mellan lycka och olycka.
Vetande att ju bättre allt går, desto hårdare faller man.

Det finns inget perfekt liv.
Något måste gå fel, och jag bara väntar på att det ska ske.




Fri vers av Jessica91
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-11 21:54



Bookmark and Share


  guld
jag vet hur det känns när det hänger i luften och man väntar på att det ska slå ner.
jag ser mycket poetiskt i den här texten, du är väldigt öppen om det.
tycker om hur du skrivit.
(och jag är också lite för öppen på poeter.se...)
2008-07-02

  friheten
Vacker
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91