Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Hejdå

Inga

tankar,

förhoppningar,

förväntningar.

Bara...

en kram.

Alldeles lagom hård.

Lagom mjuk.

En kram.

__

Den kan jag leva länge på.




Fri vers av Jessica91
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91