Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev på en svensklektion. Uppgift: Beskriv den känslan du har just nu.


Pressad känsla



Stegen de känns tunga,
jag kommer ingenstans.
Vaggar som en gunga
i lagom obalans.

Andas bara vatten,
men drunknar utav ord
uppfunna i natten,
men talan aldrig gjord.

Drunknar utav intryck
och evig frustration.
Saknar blott ett uttryck
för egen skriv-passion.




Fri vers av Jessica91
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91