Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödbakerskan

vänder ansiktet mot skyfallen
och spårar i luften
varm doft.
Bakom lykta dörrar
jäser degarna
gräddar ugnarna
sveper skälen
att tro på solsken.




Övriga genrer av H. Karla
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla