Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existentiellt

Det eviga ögonblicket kan inte styckas
bara upplevas

Upplevelsen av det eviga ögonblicket
är mitt val

Mitt val av upplevelse
kräver att det eviga ögonblicket styckas

Tiden är inte
men jag gör den till ett vara
genom att motarbeta
att den inte är




Övriga genrer av H. Karla
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla