Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting är så fucked up. och oh yes jag önskar att det inte hade slutat såhär. för det har sårat oss mer än det hade behövt.




ICH VILL DICH (fortfarande) HABEN ganz für mich allein

okej, nej jag vet att det aldrig skulle funka
jag vet jag vet jag vet
och jag vet att jag är ett jobbigt jävla psykfall för det mesta
men jag kan inte hjälpa att
när jag ser dig
vill jag ha dig

jag vill ha dig
jag vill ha dig jag vill ha dig
jag vill ha dig

och jag skulle vilja hålla om dig
gråta ut
och låta allt vara glömt
men vi har båda gjort så många misstag
(självklart tycker jag att det var du som var idioten i det hela, men jag vet bättre)
och man kan inte glömma orden som du sa och skrev till mig
jag kan inte glömma hur du svek mig
så nej
det skulle aldrig funka igen
men ändå
när jag ser dig
och när jag tänker på dig för mycket
så vill jag ha dig

jag vill ha dig
jag vill ha dig jag vill ha dig
jag vill ha dig

och allt det här gör ont
och det är gött att det är över nu (för det mesta)
men det hade varit lättare om du inte fanns överhuvudtaget
eller om du var en helt annan person
för då hade det inte gjort så jävla ont att se dig
och då hade jag inte behövt ligga vaken hela natten och älta allt som hände mellan oss
det skulle vara gött om du bara kunde försvinna
för en del av mig älskar dig fortfarande
och den delen skriker

jag vill ha dig!

och varje bokstav är som knivar i mitt hjärta

för det kommer ju aldrig bli vi igen
det vet jag ju
(varför vill mitt hjärta inte inse det?)




Fri vers av silvertejp
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 11:10



Bookmark and Share


    Oprofessionell
först blev jag lite orolig när titeln var på tyska tror jag? och jag fattar noll av det eftersom jag var en sådan där som pga grupptrycket valde spanska. men nu så var ju inte min rädsla befogad som tur var utan det här var en grymt bra text som jag mycket väl förstår

\'\'för det kommer ju aldrig bli vi igen
det vet jag ju
(varför vill mitt hjärta inte inse det?)\'\'

slutet är perfekt.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp