Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt saknad kärlek

Jag ser när du faller, olyckligt kär,
och sträcker ut min hand.

Jag känner en värme, vi båda bär,
När vi står där med varann.

Men värmen du bär är inte min,
du älskar inte mig.

Den tillhör den du gråter för,
den vackraste av tjej.

Jag är där som evigt stöd,
och hoppas du ska se,

Du är den jag gråter för.
Det är mig jag vill du ska se.

Jag älskar dig.






Fri vers av Jessica91
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 12:21



Bookmark and Share


  Jehan
Vacker xD
2007-08-16

  Anna Nickolausson
aldrig roligt att stå vid sidan om då
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91