Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför rör du inte på dig, Mamma?

Du ligger still

Rör dig inte

Rör dig då!

Varför rör du inte på dig?

Gillar du mig inte längre?


(petar försiktigt)


Mamma?

Snälla, rör på dig!

Mamma?!

Mamma, om du rör dig så ska jag aldrig vara dum mer. Aldrig!

Du kan få en kram...

Mamma?




Fri vers av innerlight
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 12:59



Bookmark and Share


  Angeldust
usch så sorgligt :-( hoppas jag aldrig blir en sån mamma.
2007-08-16

    Oprofessionell
den här var en väldigt sorglig dikt, smärtar verkligen.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

innerlight