Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På perrongen lever avskeden fortfarande kvar

Barnhänder mot fönster
klamrar fast vid de bilder
som inte hunnit
försvinna
bakom kurvan




Fri vers av aPorcupine
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-14 10:25



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Otroligt bra i all sin enkelhet och korthet
2009-12-24

  Miss Mod
Vackert om de små barnens händer.
2009-11-14

    ej medlem längre
Bra språk!
2009-11-14

  SusieQ
Fin, träffar i hjärtat på en mamma som brukar vinka av sina barn på perrongen.
2009-11-14

    Emmahelatiden
Grymt bra!
2009-11-14

  Staffan Welroos VIP
väldigt snyggt beskrivet.
2009-11-14

  Söder
En bra beskrivande dikt på några få rader. Det gillas!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine