Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

Innan kärlekens blomma befruktas

förälskelsens passion

knoppar brister

saven stiger i

åtråns och

längtans

lustar

~~




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 560 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-16 19:37



Bookmark and Share


  KristinaE
..stilig i både ord, innehåll och form.
2007-11-25

  Inkarasilas
Så snyggt format orden allt, underbart!
2007-10-08

  glittertindra
när hjärtat fladdrar som en fjäril i bröstkorgen... spännande tider...
2007-08-19

    Porslinsdockan
är där nu, det är underbart, äkta beskrivning förmedlar du...
2007-08-19

  Daniela Linder
supersött med hjärtat och jag bara längtar efter den känslan igen när jag läser detta.
2007-08-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert så det dånar!
2007-08-17

    sunnanvind
Vackert skrivet! Vad sött med det lilla hjärtat! Bravo!
2007-08-17

  Last Word Spoken
Med få vackra ord i enkel
konstellation beskriver du
väldigt poetiskt vackert \"Förälskelse\",
och det söta hjärtat där; urgullig!
2007-08-16

  hero40
Mycket vacker dikt
om vägen från förälskelse
till kärlek.
2007-08-16

    Lindizz
mycket vackert skrivet..
2007-08-16

  charlotte hedendahl
Härlig och orginell!
2007-08-16

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
säreget. orginellt.
2007-08-16

  Bjarne Nordbö
Precis så är det. Jublar.
2007-08-16

  Maria Zena Viklund
läckert!
2007-08-16

  aol
så fint poetat sant
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi