Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdiikt


Att älska dig

Att älska dig och att bli älskad av dig,
är det vackraste för mig.
Det finaste jag vet,
är att se dig le,
se dig glad.
När du är ledsen,
blir jag ledsen.
När du gråter,
gråter jag.
Vill leva mitt liv med dig.




Fri vers av wiria77
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77