Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vind

Kärlekens vind blåser inom mig,
Håller hårt i mig, släpper ej greppet.
Följer villigt med i leken som så svår
är att förstå.
Kanske, kanske jag nu kan lyckas i
livets stora spel som så många
tycks spela fel.
Vilka regler finns frågar jag?
Följ hjärtat som slår, finn nyckeln
som öppnar dörren din älskade har.




Fri vers av wiria77
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77