Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som solen

Du är som solen.
Varm som solens strålar,
sprider du ljus.
Du är som vinden,
din kärlek far fram,
fångar mig i din famn.
Som klippans starkhet finns
du där för mig i alla
stunder i livet, då allt
känns tungt.




Fri vers av wiria77
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 21:00



Bookmark and Share


  Mr G
En poesi som tiltalar mig. Mjuka ord lätta som fjärlisvingar

Bra

Mr Grapenskog
2007-08-19

  Missi VIP
fina ord
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77