Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbädd

Bland
ängstuvor
och
mossa
sås ett
litet frö
i fuktig
skreva 
på varm  
kärleksbädd




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-16 22:22



Bookmark and Share


  sulimaa
Dina liknelser om naturen och kärleken är helt enkelt underbara...i den bädden vill man ligga...
2009-05-12

    ej medlem längre
Tvetydigt, vackert och sensuellt!
2009-01-05

    Noomi
vackert och ljuvligt bland
ängstuvor och mossa...
2007-12-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert
sensuellt
och ljuvligt!
2007-08-20

  Stjärnöga
Så poetiskt finstämd!
Tvetydigt finkänsligt
om kärlekens väsen.
Sensuell och romantisk
allt i ett!
Det du fångat
på några få rader.

Mycket vacker! :)

Applåderas!
2007-08-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Så skriver bara den, vars kärlek är besvarad!
2007-08-17

  aol
så fin kärlekspoesi man blir varm 5stjärnor bosse
2007-08-17

  Maria Zena Viklund
helt ljuvlig, applåd!
2007-08-16

    Miraa
Åhh! Här blir det levererat mitt i grönskan... Vackert beskrivet!
2007-08-16

    sunnanvind
Vackert o sensuellt....Mycket fint!
2007-08-16

  Last Word Spoken
Väldigt erotiskt laddat,
och naturskönt.
Du har urgulligt hjärta
gröna fingrar i dina vackra
poem.Härligt!
*ler*
2007-08-16

  Last Word Spoken
Väldigt erotiskt laddat,
och naturskönt.
Du har urgulligt hjärta
gröna fingrar i dina vackra
poem.Härligt!
*ler*
2007-08-16

  thyra
Perfekt ordval med ljuvlig känsla!
2007-08-16

  charlotte hedendahl
Vacker och flerbottnad!
Kram
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi