Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska

Du viskade i mitt öra
låt mig inte försvinna
låt mig inte försvinna
ur ditt liv
Låt mig inte bli glömd
Låt mig inte bara gå
Kalla på mig
Älska mig
Krama mig
Jag viskar tillbaka
Du försvinner aldrig
Du finns i mitt hjärta
min själ
i mina tankar





Fri vers av Madeleine Langnesund
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Langnesund