Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig livet åter

Du kom som en vind
jag såg din blick
du såg min
Du gav mig hoppet åter
du gav mig livet åter
När jag behöver dig
när jag behöver kärlek
Då blundar jag
då är jag hos dig
Allt jag såg var kärlek




Fri vers av Madeleine Langnesund
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Langnesund