Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Du säger att du älskar blommor
ändå plockar du dem
Du säger att du älskar fåglar
ändå sätter du dem i bur
Du säger att du älskar regnet
ändå spänner du upp ditt paraply
Du säger att du älskar när det drar
ändå skyddar du dig
Förstår du då att jag blir rädd när du säger att
Du älskar mig??




Fri vers av Madeleine Langnesund
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 00:42



Bookmark and Share


    Cronopio
Den här känns bekannt. Har jag läst den förut någonstans?
2007-08-17

  lilla t
Fina strofer. jag förstår att du funderar på ordet älskars betydelse när du använder det som du gör i din fina dikt. Var inte orolig,,, det reder sig.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Langnesund