Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Varför har jag inte sett att jag älskar dig än
Känner mig så ensam utan dig i mitt liv
Varför har jag aldrig träffat dig
Varför bara i mina drömmar







Fri vers av Madeleine Langnesund
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Langnesund