Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om kärlek

Kärleken ser inte med ögonen
utan med själen
Ett liv utan kärlek
är som en målning utan skuggor
Den som älskar dig
skall få dig att gråta
Då du kysser en pojke
blir du snabbt beroende av honom
Kärleken bränns inte
förran den tagit slut
Kärleken räcker inte alltid till
till sex




Fri vers av Madeleine Langnesund
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Langnesund