Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet jag??

Vårt förhållande andas
sina sista skälvande andetag!
Det känner jag!

Vet att slutet har kommit!
Det sista hoppet har flytt sin kos!
Det vet jag!

Vi kan inte längre varandra nå
Det finns ingen räddning för oss att få!
Det känner jag!

Tårarna rinner ändå
Fast vi åt olika håll måste gå
Det vet jag

Hur ska jag få dig att förstå
jag vill inte se dig gå!
Jag älskar dig så!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 504 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-08-17 01:00



Bookmark and Share


  boen
Berör starkt, det är så det kan vara
2007-09-13

  Humle
Fin och så direkt från hjärtat.
Been there! Tiden läker alla sår och allt har sin mening.
2007-08-22

  rockpuppy
Gillar meningen bakom orden men rytmen blir lite konstig för mig... Speciellt då de första två styckena inte rimmar varefter de sista tre alla rimmar på å... Annars bra skrivet.
2007-08-19

    Bodil Sandberg
När ett förhållande är på väg att ebba ut ...du för fram din dikt på ett sanslöst mjukt och skyggt sätt...orden skälver ur återhållen sorg och rädsla - oerhört snyggt!!!!!!
2007-08-19

  Flöde
Shit! Detta är deja´vu...
Vet hur det är, tjejen!
Talande!
2007-08-18

  Lejonhjärtas poesi
Stark skildring om det som är på väg att raderas ut men ändå finns kvar hos den ene. Man vill segla på gemensam våg men sitter i skilda båtar som går åt varsitt håll.
2007-08-18

    ingvar VIP
Enkel och rättfram poesi. Och tack Charlotte för Din komplimang, vad gäller \"En sån liten unge som du\".
Ingvar
2007-08-18

  Joanskij
usch, ja så känns det.... just där i slitningen som du beskriver är det som värst.
bra!
2007-08-17

  Nikolai Jungsin VIP
Varför tänker jag på \"Should I stay or Should I go\" ?
Just sliten mellan två val.. förtvivlan och förvirring..
Känsligt skildrat..
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl