Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är underbar

Du är den finaste jag vet.
Ingen förstår mig som du.
När jag möter din blick,
det är då mitt hjärta jublar.
Dina ögon går rakt in i mitt hjärta.

När det blåser och ditt hår tas med av vinden,
det är då du är som vackrast.
Varje gång jag tänker på dig,
då är du underbar.
Jag tänker alltid på dig.
Du är alltid älskad.
Jag älskar dig. Alltid.




Fri vers av beivor
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 11:00



Bookmark and Share


  Hinata
Håller med nedstående.
2007-08-17

  Hinata
Håller med nedstående.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor