Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland lek med orden kan leda till insikter man inte vågar se med blotta öga!!


Liv – full

Vem sa att (aktiva) alkoholister inte kan vara förändrliga?


de svänger ju mellan


nyckfull

stupfull

retfull

eller

bakfull


*dax att sluta gnälla?*




Fri vers av BlåhäXa
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa