Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min gamla klass...snyft


Tröj-power

Jag fryser
Måste ha en tröja
Det är då jag letar fram den
Den med de många ansiktena på
Alla är där
Varenda en
Även jag
Tryckta i vitt på svart
Vissa ler, andra inte
Huller om buller på en stor collegetröja
Tröj-power!
Där är vi ännu tillsammans
Alla
Ännu
Bara på en stor collegetröja
Splittrade
Är vi
Till allas lättnad och sorg
Många av dem känner jag knappt
Egentligen
Andra känner jag mycket väl
Fortfarande
Tröj-power!
Hur länge till?
Vi måste fortsätta
Har vi sagt
Ofta
Andra vet jag
Med stor säkerhet
Att jag kanske aldrig kommer
Träffa igen
Tröj-power
C
Flyttat
Bort
Varför?
Inte nu
Ingen bra tid
Går över
Måste gå över
Bli bättre
Snart
Tröj-power!
Allas namn
På ryggen
Känner
Bränner

Vänner?


Tröj-power, God damn it!




Fri vers av innerlight
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-08-17 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innerlight