Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....................Inte ska väl jag...?

Vill
Vill kanske
Egentligen vill jag ju!
Men inkräktar jag inte på er magiska trio?
Ni och de
Inte ska väl jag...?
Får se hur jag gör.

Eller ska jag?
Bara gå dit, ta plats. Låtsas som att jag inte förstår
Att
Egentligen vill ni ju inte ha mig där.
Alls




Fri vers av innerlight
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innerlight