Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.unicef.org/childalert/darfur/flash.html


Darfur


Människa, människor

tag era hjärtan

och håll dem pulserande
i öppen hand

och ropa sedan desperat
till varandra:

lev up, lev upp, lev upp
till det du är

vi orkar, vi vågar

vi måste agera

nu

nu

nu





Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-17 15:36



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
yes, vi måste agera nu, applåd!
2007-08-17

  aftermath
ingen kan emotsäga detta upprop
fint du tar upp det i en text på poeter.se
bravo!
2007-08-17

  Ezo
Mycket bra att du tar upp detta, visst måste vi agera. Det finns så mycket som väntar på hjälp i världen....
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist