Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelns tiara .

Tysta stunder.

Att jag ens finns är ett under.

Blundar och tänker.

Alla dessa tysta stunder, det är ett under.

De får mig att tänka och minnena sänka.

Det faller en tår och jag ser den blänka.

Att jag finns är ett under.

Men jag önskar att jag inte fanns, i vissa stunder.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-08-17 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez