Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak till...


Väldigt viktigt meddelande!

Hej

Jag glömde ett Hej i början av mitt livsnödvändiga meddelande.

och jag vill bara retas med dig lite med att skriva lite bara för skrivandet skull.
jag vet inte vad jag gör allt det här för skrivandet skull, men jag gör det bara för att jag gör det, med meningslösa meningar som saknar mening och som är totalt oviktigt att läsa men ändå rolliga att läsa för att det är så meningslösa.

Har jag gjort ett bra jobb? Du får gärna rättstava det där stycket så slipper jag göra det.

Kram

PS. och du, jag glömde vad jag skulle säga... glöm det... DS.




Övriga genrer av Love Dragon
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon