Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historia i repris

Det var en plågsam historia

Framtiden är i en stor repris
vänner och bekanta
nära och kära

alla de som är betydande
alla de man har älskar
alla de som gett ett glatt humör
allt är borta med vinden

En inblick har fått en att förstå
Det är så när man skilds åt

Det är en plågsam historia
Som vaknar upp till liv igen




Fri vers av Love Dragon
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-12 22:25



Bookmark and Share


  RiJoKu
väldigt rakt på sak (BRA) men man undrar lite vad som hänt.
Snyggt.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon