Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det fattas saker...


Ingenting

Det fanns ett damnig kron i vrån
Det finns bara tomhet kvar att säga
I ständiga försöka att hitta en väg
Har man varken karta eller kompass
Man har gått vilse i det meninglösa rader av ord
Inget blir gjort och man kommer ingen vart
Allt bara föråldrars bort där
Bland det som kallas:
Ingenting




Fri vers av Love Dragon
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 22:43



Bookmark and Share


  aol
i meningslösheten finns meningen att lära bra tankar
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon