Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig...


Far Away from you

Rannsakan i mitt huvudet, ett inbrott i mitt eget hjärta
Krävs för att försöka att förstå varför själen gråter…
Far Away from my heart

Förbannad vare denna värld, saknar dig så
Förbannad vare mig, varför kom jag hit?
You are far away from me

Kan inte se dig, finns ingen anledning kvar
Någon sa att man måste offra för att vinna.
Far away from myself

Vill bara höra din röst
Vill bara höra att du inte lämnar mig
För jag lämnar aldrig dig

Far away from my love




Fri vers av Love Dragon
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-08-16 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon