Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad Ekonomi

 

"klart vi knullar!"

vi har ju ändå bott ihop i sjutton år...

skaffat barn, hus, båt....

"gemensamt bankkonto? 
är du inte klok!"

 

 

 

 

man kan ju undra till vems fördel..




Övriga genrer av Nattviol
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-18 11:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Det är i såna situationer som \"Egon\" dyker upp...
En mycket tänkvärd text!!*Applåd*
2007-08-19

    Bögen
Ja, du lyckas sätta perspektiv på saker och ting och belysa skevheter i synsätt och företeelser. Vasst!
2007-08-19

  Ronny Berk
åh... så träffsäkert... jag förstår att poeten arbetar som ekonomisk rådgivare... vad kostar en konsultation...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol