Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hit och dit. dit och hit. texten är omskriven och felplacerad överallt. och äntligen så har jag kanske fattat ett bra grepp om den.


om stjärnan föll så gick vi i sönder.

jag har tänkt på vad det är för dag idag
trehundrasextiofem dagar sen jag såg dig.
vill du kolla upp för mig skull?

berätta för mig vad du ser

trots alla mil kan vi se samma saker
första fullmånen på flera månader
(i alla fall vad jag vet)
jag vet att du kan se den
ett sextiotal stjärnor, ja
jag vet att du kan se dom


vill du kolla upp för vår skull?

säg vad du ser
säg vad som synd

jag tittar upp
och
jag ser oss

trots alla mil
trots alla berg
hinder
moln
trots dig
trots mig
trots oss

vi är delade
och vi klarar det inte
vi blir tyngre
och tyngre...
mer isärplockade
och meningslösa
för varje sömnlösa
jävliga
stjärnklara natt

bara du kan hjälpa mig nu
det var vad du sa
och bara du kan hjälpa mig nu
för det är vad jag vet
bara du




Övriga genrer av leave
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-18 18:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det här måste vara något av det bästa jag har läst på den här sidan någonsin. Otroligt bra och precis vad jag behövde läsa just nu. Bokmärkes och applåderas!
2009-09-20

  Nikolai Jungsin VIP
hopp..massor av önskan och hopp..
enträget..
intensivt
2007-08-18

  Katja-
Jag känner igen känslan,
du målar det hela väldigt vackert!
Bokmärkt:)

K.
2007-08-18

    eventualiteter
jag gillar det, upprepningarna var underabara. och så vart det lite specielt för mig, eftersom jag känner så väl igen : bara du kan hjälpa mig nu. <3
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

leave