Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istället för att skratta


från den fina sidan

sena nätter
en flaska vin i putsat glas
fimpade cigaretter
jag kan och ska vara ett as

ett vandrande skelett
mitt liv, en misär
det kommer göra mig komplett
om jag är övertygad om att jag inte är här

en stolthet i att inte passa in
"det är på nätterna jag lever"
sen så ett klyschigt nödrim
fastän det egentligen bara är feber




Fri vers av leave
Läst 303 gånger
Publicerad 2009-11-28 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leave