Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
räknas dessa med så har jag varit kär säkert över hundra gånger


ögonblicksvolvo

fem meter är som
hud mot hud

ett leende
och jag
ramlar omkull

en livshistoria berättas
av stumma läppar

det syns inte
mitt hjärta slår volter

två sekunder
och allt är över




Övriga genrer av leave
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 21:40



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Ja jag känne igen mig. Jag kan inte bestämma mig för om jag har varit kär hundra och en gång eller enbart en. Varje förälskelse är ny. varje man den underbaraste.
2009-09-20

    Jojjan
Visst är det de vackraste av alla förälskelser, synd att de inte varar längre...
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

leave