Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplösa fallet möter hopplösa fallet

trettiotre stycken lastbilar passerar utanför mitt fönster varje dag
min granne dricker kaffe tolv och tio på tisdagar
och jag vet så mycket
så mycket man inte borde veta

min mamma studerade min kropp
hon sa att hon älskade mig
pladdrade på om sådant
om att jag ska ta hand om mig
och att hon finns här för mig
sånt som mammor förväntas
att pladdra på om

sen suckade hon
två kanske tre gånger
(jag kanske blev lite för inaktiv)
gav mig hundrasextio kronor
och frågade vad jag ville med mitt liv




Övriga genrer av leave
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-01 00:10



Bookmark and Share


    Tea Alex
Bravo!!! Jättebra skrivet. Gud jag fastnade verkligen totalt för ditt sätt att skriva. Önskar du hade gett ut en bok så jag kunde få läsa massor massor. *skratt*
2009-09-20

    papillon
Ursäkta och förlåt - det här är jävla roligt skrivet! Applåd!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

leave