Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon


Dina ögon lockar mig
berövar mig på lugn

skapar floder som väller in
och ett hav som öppet längtar

dina ögon smeker mig
lekfullt kittlande

likt en honas som vet
hur en hane skall tas

och likt en katts som håller an
just länge nog

en sommarvind
som andas hopp över min nakna hud

ja så smeker dina ögon mig
aldrig länge nog




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-18 19:07



Bookmark and Share


  rebecca d
och likt en sommarvind
som andas hopp över min nakna hud

ja så smeker dina ögon mig
aldrig länge nog


de raderrna tycker jag mycket om o tycker de kunde stå för sig själva....
2007-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vacker dikt,
får tanken
i svikt!
2007-08-18

  issac.a.m
en fantastisk resa genom ett hav som lockar .. ett öppet hav som längtar,härliga rader att läsa
du skapar vackra bilder ...underbart...
2007-08-18

    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt...så varm!!!
2007-08-18

  Mike
riktigt mysig och vacker! tycker mycket om denna.
2007-08-18

  Gunwale VIP
Ögon att fastna i, ögon att ryckas hän av. Förälskelsen! Den ger du en trovärdig bild av här! Något som slog mig (men kanske bara mig?) är att man skulle kunna skriva \"berövar mig mitt lugn\" i stället. För det ska nog vara ett ord mellan \"mig\" och \"lugn\" - frågan är om det ska vara \"på\"... Som sagt, kanske bara jag som...
2007-08-18

  charlotte hedendahl
Pros så mjuk och fin ,som en filt att svepa om själen sin!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist