Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi faller

Jag vet att jag finns
jag vet att jag är
jag vet att jag vet

Solen lyser på det goda
solen lyser på det onda

Men lyser solen på mig och dig
när vi skiljs som ovänner

när luften blir svår att andas
när regnet faller

när du och jag faller ...

Då vet jag att jag finns
Då vet jag att jag är

Då vet jag
i alla fall ...
att jag vet ...

att Du finns...

Solen lyser på det goda
solen lyser på det onda

men solen lyser aldrig i mitt hjärta
när vi faller...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-18 19:36



Bookmark and Share


    Emelajj
Fin dikt :)
2007-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag känner
för Dig då
Du skriver!
2007-08-22

  Mike
känns väldigt naken och det ger ett starkt intryck! väldigt bra skrivet med starka känslor! bra.
2007-08-18

  charlotte hedendahl
Bra och full av känsla! Väldigt utlämnande!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna