Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

Din famn
är min hamn

Din röst
värmer mitt bröst

ville bara säga det




Övriga genrer av Flöde
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-08-18 22:30



Bookmark and Share


    Gullefnufs
Ibland är det de små sakerna som är betydelsefulla...
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde