Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i magen


Med tyst styrka greppade du min mage



De fjärilar som virvlat kvävdes sakta



Du släppte mig fylld av död stillhet



Och jag är rädd att de aldrig ska flyga igen




Fri vers av Flöde
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde