Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så händer det bara...


Naaaw!

En liten lapp med pilar
och mitt hjärta tar ett extra skutt

Tänk så lite det behövs....




Fri vers av Flöde
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde