Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra rader


Varma tårar sakta rinner
i ledsna fåror på min kind

Sorgen i mitt hjärta brinner
i plågan av en ensam vind






Fri vers av Flöde
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 00:41



Bookmark and Share


    Brell
Allt man kune läsa in mellan dessa rader sa ännu mer...

Kram vännen!!!!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde