Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren värker

När
ska jag sluta tänka på dig

När
ska längtan efter dig i min famn gå sin väg

När
ska mitt hjärta läka och släppa dig fri

När?




Fri vers av Flöde
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde